Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Jan Ambirk (2310)

Det er kun fuldgyldige medlemmer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive medlem
ved at betale kontingent her

Bor i Hus og er Førtids Pensionist
Indmeldt 6. 4. 2004. Medlem i 19 år og 336 dage.
Har pt. ret til 15 feriedage. Får ny om 8 dage.
Sidst set mandag den 04. marts 2024 kl. 00.03
Det er 10 timer og 28 minutter siden.
Spiller på holdet: Optimisterne
Alder: 64 år. Har spillet skak i 48 år. Skakklubmedlem i Præstø. Er gift. Har 4 børn, 1 hund og 1 kat.

"Er administrator her på e-skak, med særligt fokus på, korttidsparti siden, fejl-retter i Langtids-partier, samt moderator af SMS`en (Forsiden), derudover er jeg Turneringsleder for Klubturneringen…..og medlem af Eskakforeningens Bestyrelse

Jeg er 64 år ung og har spillet skak under en eller anden form siden, min kære storebror ( som var mester-spiller omkring de 2100 + ) lærte mig spillet da jeg var 12-13 år. Måden jeg lærte spillet på var "blindskak" alt imens min bror sad og studerede Russisk litteratur....sad jeg og svedte, og tabte og tabte og tabte. Men jeg var fanget........spiller dog stadig blindskak, så tror måske jeg har misforstået et eller andet, ang. hvordan det spilles...taber stadig !! Hmmm....hvad er gået galt?! :0)

Selv om jeg i dag har 4 børn, og er blevet gift, ...bruger jeg al den tid jeg kan (hvilket er rigtig mange timer, da jeg i dag er førtidspensionist) på mit kære skakspil, med min kones fulde accept....om hun gør det af medmenneskelighed, eller bare vil ha` mig ud af huset vides ikke :0)
Har aldrig rigtig fået bidt mig fast som mere en end ordinær nærskak-spiller, med et max på 1852...hvor imod korrespondance skak & E-skak totalt fangede mig. Elsker de mange kander kaffe og oste-hørmere, der er røget igennem systemet, i et forsøg på at finde ud af hvad man spiller på 1.d4 !!:0) ...for slet ikke at tale om 1.e4(TN) !!
Søgen efter "T R Æ K K E T", det fine, det uventede ( sommetider for mig selv endda), det smarte, det unikke...løse gåden. Det gør at skak, for mig faktisk er en livsstil....og jeg får abstinenser, hvis jeg ikke får den daglige dosis.
Selvom, jeg kun er en ordinær skakspiller, tager jeg i dag ud og spiller alle de skak turneringer, jeg kan overkomme.....ikke for at score FM,IM, eller GM normer, men simpelthen fordi jeg elsker det, elsker at "flygte" ind i en verden som jeg selv syntes, jeg er Verdensmester i....
Det organisatoriske har jeg også bevæget mig lidt rundt i, mest som altmuligmand, materialeforvalter, kasserer, sekretær, og er også uddannet TL, helt tilbage da det var agtværdige Kaj Blom der stod for uddannelsen ......men allerhelst vil jeg spille !! Klubmæssigt repræsenterer jeg Præstø Skak klub. Vordingborg var der jeg begyndte, men klubben lukkede pr. 30/9.20...trist en gammel dame på 112 år
Et andet "hjerte barn" er E-skak, som jeg synes er et unikt projekt, som Brian Lundgaard, fik banket op...den "klub" har jeg været med i siden 2004. Efter overgangen til forening er jeg idag medlem af bestyrelsen som menigt medlem – et arbejde jeg elsker. Som sagt i dag førtidspensionist, med for meget tid til skak...så bær over med mig hvis jeg snakker for meget om min store kærlighed, ud over min kone, nemlig skak.

Med Skaklig Hilsen
Jan Ambirk"