Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Vejledning

Tilbage til hovedmenuen - Fasthold hovedmenu

Menupunkt Blandet

Generelt

Denne side indeholder et antal links til undersider, som ikke fandt plads andre steder:

* Aktive turneringer
Fører til en side som viser lister over alle aktive turneringer på eskak.dk. Der er en liste for hver enkelt turneringstype. Når man lige er kommet ind på siden vises alle 11-mandsturneringer.

* Visitkort med indhold
Denne side viser en liste over alle brugere, som har indtastet ekstraoplysninger på deres visitkort. Listen er sorteret efter tekstmængde; den bruger, som har skrevet mest tekst, står øverst på listen (og så fremdeles). Adgangen til selv at skrive oplysninger på visitkortet findes på Profil-undersiden.

* Brugere med pokaler
En simpel liste over de brugere, som har modtaget pokaler i Klub-, hold- og knockoutturneringerne. Brugernes navne er links til brugerens pokalhylde (som er en del af visitkortet).

* Visitkort med foto
Komplet liste over de brugere, som har sendt mig et foto til deres visitkort. Navnet er link til deres visitkort, hvor man kan se billedet. Hvis man selv gerne vil have et billede på sit visitkort, skal det mailes til mig (Brian), så lægger jeg det op på dit visitkort. Husk at skrive, hvilket brugernavn det hører til.

* Støt E-skakklubben!
Fører til en underside, som fortæller, hvordan man kan bliver sponsor af eskak.dk. Du kan læse mere om denne underside her.

* Skakchat
Fører til en underside som ingen bruger. Her kan brugerene chatte med hinanden online om alting. Det er denne side, man kan invitere bestemte andre brugere til ved at klikke på teksten 'online' ved siden af deres navn i brugerlisten.

* Overvåg sitet
Fører til en underside, som løbende opdaterer sig selv. Den starter med at opdatere hver 30 sekunder, men kan indstilles til at opdatere hver 10 til hver 120 sekunder. Når siden opdaterer, tjekker den, om du er kommet i trækket i et af dine partier, eller om der er kommet en ny SMS på forsiden. Hvis der er, vil der komme et link til partiet eller til forsiden. I Internet Explorer kan man vælge at få spillet en lyd i tilfælde af, at man kommer i trækket. Det virker ikke i Firefox.