Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Bliv sponsor!

Det nytter, når du støtter!

Som sponsor af E-skakklubben er man med til at financiere sitets drift; dermed er man med til at sikre klubbens fortsatte udvikling og eksistens. Pengene går én til én til dette formål. Der er oprettet en separat konto i Nordea hertil, således at pengene går direkte ind på en eskak.dk-konto og derfra kun bruges til de øremærkede formål!

Bliv sponsor!
Sponsorering er fuldstændig frivilligt, og skal drives af den enkeltes ønske om at bidrage til klubben. Der er enkelte dele af klubben som er forbeholdt sponsorerne. Det drejer sig om ressourcekrævende systemer, som det ville belaste serveren at skulle køre for alle brugere. I skrivende stund drejer det sig om: En venneliste, som gør det muligt at holde øje med, om bestemte andre brugere af klubben er online og med, hvad de laver. Systemet letter også kommunikationen med dem. Og en mulighed for at skrive korte kommentarer ud for partierne på oversigtsside, så man kan huske ideer, prioritere og lignende. Der er også en grafik på statistiksiderne i tilknytning til visitkortet, som kun vises for sponsorer. Den viser ratingudviklingen for den valgte bruger. Endelig kan sponsorer oprette hold til holdturneringen uanset hvilken status de ellers har.

Alle sponsorater nedskrives over tid, så man er ikke permanent registreret som sponsor. Man kan selv mellem fem valgmuligheder beslutte, hvor hurtigt sponsoratet skal nedskrives. Som udgangspunkt nedskrives sponsorater med 50 øre om dagen, så 182,50 kr. registrerer én som sponsor i et år. Man kan selv vælge en nedskrivning på enten 15 øre, 1,- kr., 2,- kr. eller 4,- kr. pr. dag. Ved 15 øre kan man være registreret som sponsor i et år for 50,- kr. Man kan til enhver tid se i en kasse nederst på denne side, hvor lang tid man har tilbage.

Alle bidrag modtages naturligvis med tak og med løftet om, at de medfører en endnu bedre E-skakklub! Indbetaling kan finde sted under de tre nedenstående former. Husk at opgive brugernavn i klubben, så jeg kan kreditere den rigtige brugerkonto!

Bankoverførsel
Reg. nr.: 2450 - Kontonr.: 8897 163 412
IBAN: DK9120008897163412
Swiftadresse: NDEADKKK
MobilePay
3045 4550
Angiv brugernavn i klubben
PayPal
brian@lundgaards.dk
Angiv som "Personlig" og "Andet"