Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Vejledning

Tilbage til hovedmenuen - Fasthold hovedmenu

Forsiden

Højre side/sponsor
I højre side vises den aktuelle statistik for klubben. Antal brugere, antal aktive partier og samlet antal indlæg i forumet. Lige under dette findes der, hvis man er logget ind og har vælgt privat-mode i SMS'en, et input-felt til beskeder til SMS'en.

Herunder er der tre grafikker. Den første er en grå kasse med teksten "bliv sponsor af E-Skakklubben". Den linker til en sponsor-underside, hvor man kan finde angang til at støtte klubben økonomisk, sinop otelleri hvis man måtte ønske det. Hvis man er sponsor forsvinder den grå kasse og man ser i stedet en fin, farvet grafik.

* Samtidig får man som sponsor adgang til at oprette hold til eskaks holdturnering, hvilket ellers er forbeholdt spillere med VIP-status.
* Der er også lavet en særlig "Venneliste" som kun sponsorerne har adgang til. Den giver mulighed for at udpege venner på eskak.dk, så man har en hurtig liste over dem, kan se hvornår de var på sidst, om de er online og hvor på sitet de kigger. Og så får man et særligt ikon i headerlinjen, når en af dem er online.
* På visitkortet under "Statistik" kan sponsorerne se en grafik over spillerens ratingudvikling.
* Endelig kan sponsorere "farvekode" deres parti-oversigstside med 5 valgfrie baggrundsfarver, hvilket hjælper nogle spillere med at holde overblik over partierne.

Når du sponsorerer et beløb til klubben, skal du skrive det til Jan Ambirk, som så registrerer dig som sponsor, så snart han kan.

Herunder er det et link til Dansk skaksalg og et link til dsu.dk, som også linker til eskak.dk.

Allernederst er der adgang til mit visitkort (Brian Lundgaard) og mulighed for at sende mig en e-mail. Hvis man er logget ind, er det enklere og rarere for mig, at man klikker sig via mit navn ind på mit visitkort og sender en lynbesked ved at klikke i "kontakte".