Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Vejledning

Tilbage til hovedmenuen - Fasthold hovedmenu

Forsiden

Indmeldelse
Før du melder dig ind, er der nederst i hovedmenuen et link som hedder "bliv medlem". Klik her og skriv ønsket brugernavn og gyldig e-mailadresse. Vi foretrækker dit rigtige navn som brugernavn (og så er der også flest, som er villige til at spille med dig), men alt, som ikke er krænkende, er tilladt. Skriver du forkert i e-mailadressen, modtager du ikke mailen med dit password og kan ikke logge ind. Samtidig registreres din ip-adresse, så du vil heller ikke kunne gentage tilmeldingen fra samme computer. Hvis du kommer til at lave en sådan fejl, så skriv til admin via linket på forsiden. Hvis flere personer i samme husstand ønsker en profil på eskak.dk, er det ligeledes nødvendigt at få de efterfølgende brugere oprettet manuelt af admin.

Når du skal logge ind, skriver du dit brugernavn i det lange felt og dit password i det korte felt og klikker på login. Det er vigtigt, at du holder øje med store og små bogstaver i navn og password - ellers vil du ikke kunne logge ind.

Når du er logget ind første gang, så gå til din profil-side og sæt klubben op som du ønsker den; her kan du blandt andet vælge automatisk login. Læs mere herom under Undersider -> Profil.