Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Vejledning

Tilbage til hovedmenuen - Fasthold hovedmenu

Forsiden

Headerlinjen
Når du er logget ind, fungerer headerlinjen (hvor der står "Velkommen...") som din genvej til vigtige sider. Hvis der er et lille rundt ikon med en bonde indeni, er du i trækket i et eller flere af dine partier. Holder du musemarkøren over bondeikonet, får du at vide, hvor mange partier det drejer sig om. Klik på ikonet for at komme til det første af disse partier.

* Hvis der et et lille rundt ikon med et "U", har du en aktiv udfordring, som du kan modtage eller afvise på din oversigtsside. Klik på ikonet for at komme til din oversigtsside.
* Hvis der er et lille rundt ikon med et rødt "K", har du et aktivt korttidsparti! Klik på ikonet for at komme ind på partiet.
* Hvis der er et lille rundt ikon med et gult "H", så er der nye beskeder på din holdchat fra dine holdkammerater. Klik på ikonet for at komme ind og se beskeden.
* Hvis der kommer en lille hvid smiley, så er der nogen af spillerene på din "Venneliste", som er online (virker kun for sponsorere).

Til højre for disse ikoner, kan der fremkomme en gul tekst og navnet på en anden bruger. Dette er tegn på, at der er kommet en lyn-besked til dig gennem det interne postsystem. Klik på teksten for at komme til din postkasse og læse beskeden. Du kan også klikke på hesten på f1 eller finde link til din postkasse på din oversigtsside.