Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Vejledning

Tilbage til hovedmenuen - Fasthold hovedmenu

Klubturnering

Afvikling
Klubturneringen afvikles i 11-mandsgrupper. Indplacering i grupperne sker efter aktuel rating. De ti partier afvikles med 2 måneder til hver spiller til hele partiet. Hver spiller har fem sorte og fem hvide partier; startnummer fordeles ved lodtrækning.

I den øverste gruppe spilles der omkamp om klubmesterskabet ved ligestilling. I alle øvrige grupper deles gruppesejren. I alle grupper giver gruppesejr en virtuel pokal, som vil blive vist på spillerens visitkort under "pokalhylde". Vinderen af den øverste gruppe har ret til at kalde sig klubmester i E-skakklubben indtil afslutningen af næste klubturnering.

Ved ligestilling i øverste gruppe afvikles omkamp over to partier - med henholdsvis hvid og sort til hver - med samme tidsbegrænsning som selve klubturneringen. Dette gælder også, hvis der er tre eller flere spiller på ligestilling. Til klubmester udråbes den, som opnår fleste point i omkampen. Ved fornyet ligestilling udråbes lavestratede spiller til klubmester. Dette vurderes altid på det fastfrosne ratingtal, som fremgår af den aktuelle klubturnerings hovedoversigt. Ved ens ratingtal deles titlen som klubmester.