Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Vejledning

Tilbage til hovedmenuen - Fasthold hovedmenu

Åbne turneringer

Generelt

Man skal være logget ind, for at kunne tilmelde sig de åbne turneringer. Er man det, vil der være et link til højre, hvor der står "tilmeld". Man kan kun se de åbne turneringer, man selv har adgang til at deltage i. Med det samme man klikker, er man tilmeldt. Derefter vil man øverst på siden se en liste over de turneringer, man er tilmeldt. Her kan man også framelde sig igen. Det gør man på det røde link - "frameld" - med det samme man klikker her, slettes man fra turneringen.

De åbne turneringer vises på en ordnet liste gående fra få deltagere til mange. Der vises i listen, hvor mange deltagere der allerede er tilmeldt den enkelte turnering. Samtidig er dette (fx "2 spillere") et link. Hvis man klikker her, får man navnene på de spillere, der er tilmeldt og deres spil-farve oplyst (hvor det er relevant). Hvis man i stedet klikker på det overordnede link "tilmeldt" (øverst i listen og med fed), så vises spillernavnene for samtlige åbne turneringer.

Når der efter en turnerings navn står "(tema)" er turneringen en tematurnering. Alle partier i turneringen vil starte i en bestemt tema-stilling. Ved at klikke på "(tema)" får man vist den stilling, partierne starter med.

Hvis man allerede er tilmeldt 5 åbne turneringer, kan man ikke tilmelde sig flere, før nogle af dem går igang. Man kan også være udelukket fra en turnering på grund af ratingbegrænsninger, som man ikke lever op til.