Velkommen til E-skakklubben!
 


 

Visitkort for Dennis Hemdorff (1939) - korttids: 1658

Det er kun sponsorer af eskak.dk, som
har adgang til at se andre spilleres
statistik og partier. Du kan blive sponsor
i et år for 50,- kr. Se siden: støt eskak.dk

Bor i Viby J og er Lærer
Indmeldt 5. 4. 2006. Medlem i 16 år og 363 dage.
Har pt. ret til 13 feriedage. Får ny om 6 dage.
Sidst set fredag den 31. marts 2023 kl. 12.41
Det er 2 timer og 35 minutter siden.
Spiller på holdet: Kurt Hold

Alder: 43 år. Har spillet skak i 37 år. Skakklubmedlem i Nordre. Har kæreste.

"Her er lidt ekstra oplysninger om mig selv.

Min skakkarriere:
Jeg har spillet skak og haft en stor interesse for det, siden jeg var barn.
I 7. klasse spillede jeg skoleskak for Hasselager skole. Jeg er en af de utallige skakspillere, der har gået på Tjele Efterskole gennem tiderne. Noget stort talent har jeg dog aldrig været, så jeg har måttet kæmpe lidt ekstra for de sejre, jeg har opnået, og interessen er hele tiden blevet vedligeholdt i højere eller lavere grad, alt efter hvad der ellers har budt sig i livet.
Mit rating svinger lidt mellem den rigtige og forkerte side af 2000, men jeg har en forhåbning om at etablere mig på den rigtige side inden for få år.
Jeg har også undervist i skak, både i skoleskak-regi og på anden vis.
Organisatorisk har jeg siddet i bestyrelsen i mange af de skakklubber, jeg har været medlem af, og jeg har også siddet i bestyrelsen i 9. hovedkreds, hvor jeg fik fornøjelsen af at deltage i et enkelt HB-møde.
Jeg er uddannet turneringsleder (dommer) og har i den forbindelse jævnligt ledet og dømt turneringer forskellige steder.

På Eskak kan jeg spille partier, hvor jeg kan tænke over trækkene i længere tid ad gangen. Jeg bilder mig selv ind, at det giver mere kvalitet i spillet, men jeg vil lade andre om at afgøre, om det nu også er tilfældet. Jeg har kun sjældent partierne fysisk på brættet, men bruger jævnligt analysebrættet på partisiderne.
Jeg modtager gerne udfordringer, og jeg spiller jævnligt med i turneringer på Eskak.

Min karriere uden for skakken:
Jeg er uddannet folkeskolelærer, og til daglig er jeg lærer på en erhvervsskole, hvor jeg underviser i dansk og engelsk.
Jeg er desuden cand. pæd. i pædagogisk sociologi (cand. pæd. pæd. soc.), hvor jeg i- og uden for studiet har beskæftiget mig med social ulighed, socialpædagogik, internationale komparative studier inden for det pædagogiske område, diskurser i uddannelsespolitik, akademisering, offentlig ledelse, tværprofessionelle- og tværfaglige samarbejdsrelationer og sundhedspædagogik m.m.

Det var lidt om mig. På gensyn hen over Eskak-brættet.

Dennis Hemdorff"